Най-после да се похваля че намерих разумен заместител на уж оригиналните и прескъпи емблеми.Ето на снимката как се получи,за 10 минути работа.Емблемата е от колегата Yavor,абсолютно точно си пасва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Който иска да смени избледнялата си емблема!
Collapse
X
-
Много шик се е получило...как само изпъква жълтия цвят по окръжността на емблемата браво !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Не правя реклама на никой,и не продавам нищо,просто исках да покажа,че и без да се слага оригинална емблема за която искат около 70лв.,с пъти по малко пари,всеки може да си е смени с нова и колата да изглежда добре.Аз просто си купих заместител,който не се отличава с оригинала и исках да се похваля на колегите във форума,къде видя реклама и търговия с нещо не разбрах?
Comment
-
Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против, че колега от форума ги продава- още по-добре. Знам я обявата. Евала на колегата за емблемите.
Просто в друг конкретен авто форум, от който идвам, темата щеше да бъде редактирана.
Затова и сега ще ми е като "обеца на ухото".
Sent from my XT1032 using TapatalkSport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Каква реклама, при положение, че човека вкара толкова много емблеми за общото благо?! Дори едната ми Алфа е с такава, която взех от него за супер символична сума.
1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Тия па...аз имам 23-годишна 155-та и емблемите са ми по готини от вашите...даже на 156-та сложих една от 155 и заспа...защо се тормозите за глупости))...то на по новите модели качеството на емблемите и други неща е една голяма нула...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment